Hotel regels

Het management van het Hotel vraagt u om onderstaande huisregels na te leven, daarmee we u een aangenaam en veilig verblijf in ons hotel kunnen garanderen.
 1. De geboekte kamers staan op de dag van aankomst vanaf 14 uur voor u ter beschikking.
 2. Als gast telt elke persoon die in het hotel verblijft, die een verblijfsovereenkomst ondertekend heeft of dingen ingeschreven heeft die vermoeden laten dat u een verblijfsovereenkomst wilt ondertekenen.
 3. Een gast mag de kamer niet aan een andere persoon doorgeven ook al is de duur van het verblijf nog niet afgelopen. Niet aangemelde gasten van het hotel mogen de kamers alleen betreden tussen 7 en 22 uur
 4. Wij vragen onze gasten zich zo te gedragen dat er voor andere gasten en onze buren geen overlast ontstaat. Het hotel heeft het recht om diensten te weigeren die tegen deze regel ingaan.
 5. Vanaf 22 uur moet in de kamers, gangen en trappenhuis de geluidsoverlast tot een minimum beperkt worden. In het hotel heerst van 22 tot 7 uur nachtrust.
 6. Roken in het hotel is strikt verboden. Gebruik de voorziene buitenplaats voor het roken.
 7. Tijdens het verblijf in het hotel vragen wij u om een milieubewuste omgang met water en stroom.
 8. De gast wordt aansprakelijk gesteld voor schade die hij, of een van zijn bezoekers, veroorzaakt aan de kamer, het meubilair en technische apparaten van het hotel.
 9. In noodgevallen moet u zich aan de aangegeven vluchtwegen en nooduitgangen houden. Bij brandalarm is het strikt verboden de liften te gebruiken.
 10. Gelieve de dag van vertrek de kamer tot 10 uur te verlaten anders zijn wij genoodzaakt nog een overnachting te berekenen. Indien een latere check-out gewenst wordt is dit mogelijk voor 15 euro per uur.
 11. Huisdieren in het hotel zijn toegestaan onder toezicht van de eigenaars ten koste van 10 euro per nacht.
 12. Het ontbijt wordt aangeboden van 7:30 tot en met 9:30 uur.
 13. Het hotel kan niet aansprakelijk gesteld worden bij het verlies van persoonlijke bezittingen.
 14. Gelieve gevonden voorwerpen aan de receptie aftegeven